MENY

CV, JOBBSØKNAD OG INTERVJUTRENING

Skal du søke jobb?

Å søke ny jobb krever tålmodighet, selvinnsikt og kunnskap om hva arbeidslivet leter etter.  Vi hjelper deg slik av du får den jobben du er kvalifisert for.

 

Vi hjelper deg å:

  • Du får skriftlige maler for hvordan du skriver en profesjonell CV og jobbsøknad - dine kvalifikasjoner blir synlige
  • Du klarer å presentere dine egenskaper og interesser på en profesjonell måte
  • Du får verktøyer slik av du briljerer på jobbintervju 
  • Du blir i stand til å fortelle på intervjuet hvorfor du er riktig kandidat til jobben 
  • Du lærer å analysere stillingsannonsene, slik at du klarer å finne den jobben som passer dine kvalifikasjoner og kompetanser

 

Er du usikker på hvilke jobber du ønsker eller bør søke på, tilbyr vi også karriereveiledning.

 https://kompasskarriere.no/tjenester/karriererådgivning/

 

Skal du på jobb intervju og trenger akutt bistand med intervjutrening? Vi hjelper deg med det. 

 

Våre tjenester tilbys i våre kontorlokaler og over nett (teams og skype).

 

Kontakt oss for mer informasjon om vårt pakketilbud eller for bestilling.

 

 

 

VÅRE VERKTØY

Kompasskarriere er sertifisert fra NTNU, Optimas AS og Assessio Norge og har mange års erfaring innen rådgivning og veiledning.

Våre verktøy inkluderer ulike personlighetstester og karrieretest. Vi vil gjøre en analyse og anbefale deg test(er), og gir deg et pristilbud for dette og nødvendig veiledning etter en første samtale.

Profråds karrieretest 

Profråds karriereverktøy er et forskningsbasert karrieretestverktøy som er utviklet av ph.d. Oskar Solberg, tidligere forsker ved NTNU. Med denne testen kartlegger vi dine interesser, jobbverdier og anlegg. Vi veileder deg videre i yrkes-eller utdanningsvalg.

Jungs Tipology Index (JTI)

Jungs Tipology Index (JTI) er en meget anerkjent test i jobb- og karriereutvikling. Den måler fire ulike dimensjoner. Dimensjonene beskriver ens preferanser. Verktøyet som kan gi innsikt i egen personlighet.

Myers-Briggs Type Indicator (MBTI)

MBTI-personlighetsvurderingen bidrar til å forstå seg selv på et dypere nivå. Hvordan du samhandler med andre. Du lærer om dine personlighetspreferanser og hvordan andre rundt deg har noe like eller forskjellige preferanser fra deg. MBTI kan brukes til blant annet i selvutvikling (problemløsning, å forstå stressreaksjoner, karriereutvikling), samarbeid med andre (jobbrelasjoner, kommunikasjonsstil, konfliktløsning) og arbeider i grupper og organisasjoner (lederskapsstil, å takle forandringer, å sette pris på mangfold, reflektere over gruppe-og organisasjonskulturer)

 

Kontakt oss for mer informasjon eller for bestilling. 

 

 

Veiledningen ga meg en nyttig bekreftelse på at de jobbene jeg søker, passer med mine egenskaper, interesser og verdier. Jeg fikk også verdifull hjelp til å oppdatere min CV

Christian fra Oslo, 41 år.