MENY

CV, JOBBSØKNAD OG INTERVJUTRENING

Ønsker du deg en ny jobb? Jobbsøking krever tålmodighet, selvinnsikt og kunnskap om hva arbeidslivet leter etter. Kompasskarriere tilbyr coaching i hvordan skrive og utforme både din CV og din jobbsøknad, samt intervjutrening.

Vi hjelper deg å:

  • Presentere dine kvalifikasjoner og din kompetanse på en strukturert og profesjonell måte i CV og jobbsøknad

  • Bli trygg og sikker på deg selv og dine egenskaper, og i stand til å fremme disse og hvorfor du er riktig kandidat til stillingen i jobbintervju

Ønsker du kan vi også hjelpe deg å bli kjent med og gjennomgå evne- og personlighetstester, som bedrifter ofte benytter for å finne frem til best egnet kandidat. Se mer informasjon om disse testene under våre verktøy under.

Er du usikker på hvilke jobber du ønsker eller bør søke på tilbyr vi også karriereveiledning, både for ungdom og voksne.

Hvor mange timer coaching du trenger avhenger av dine behov og ønsker. Etter første samtale vil vi kunne gi deg et forslag på plan videre. Vi har ingen ventetid, og kan slik også bistå deg som akutt har behov for coaching, f.eks i forkant av jobbintervju. Coaching kan gis i våre kontorlokaler, over nett eller telefon.

Kontakt oss for mer informasjon eller for bestilling. 

 

VÅRE VERKTØY

Kompasskarriere er sertifisert fra NTNU, Optimas AS og Assessio Norge og har mange års erfaring innen rådgivning og veiledning.

MAP personlighetstest

MAP personlighetstest er en test som gir en detaljerte beskrivelse av personligheten til kandidaten og bistår slik til å vurdere kandidaters egnethet for bestemte oppgaver og stillinger. Testen er skreddersydd for Norden, og tar hensyn til nordisk språk og kultur. Sammenlignet med andre tester er skalaene i MAP delvis etterfylt med nytt psykologisk innhold for å øke effekten og riktigheten av testen.

Matrigma evnetest

Matrigma evnetest er et av de beste måleverktøyet til å forutsi om en person kommer til å lykkes eller ikke i en jobb. Viktigheten av en kandidats kognitive evner øker i takt med kompleksiteten på arbeidsoppgavene han/hun skal utføre. Matrigma hjelper en å identifisere de kandidatene som har best forutsetninger for å gjøre en god jobb i organisasjon ved å måle kandidatenes kognitive evner.

 

Kontakt oss for mer informasjon eller for bestilling. 

 

 

Veiledningen ga meg en nyttig bekreftelse på at de jobbene jeg søker, passer med mine egenskaper, interesser og verdier. Jeg fikk også verdifull hjelp til å oppdatere min CV

Christian fra Oslo, 41 år.