MENY

COACHING

Coaching for ledere og de som vil fokusere på sine egne prestasjoner og ønsker et fokus på personlig utvikling.

Vi coacher deg til en problemløsning
Vi coacher deg til å komme dit du aldri trodde var mulig
Vi coacher deg til å oppnå ønskede resultater ved å endre tenkning og atferd
Vi coacher deg til å oppnå din beste versjon av deg selv (livet ditt, din karriere og som menneske)

Vi benytter oss av forskjellige samtaleteknikker som blant annet narrativt perspektiv, motiverende intervju og coaching metodikk. Parallelt tilbyr vi også MAP personlighetstest. Denne testen gir lederne den veiledningen de virkelig trenger. Du får mulighet til å få en dype blikk over dine prestasjoner som leder og benytter dine resultater til å utvikle din rolle som leder. 

Avtal din første samtale for å bli kjent og fortell oss hvilke behov du har og hva dine styrker og utfordringer er. Du bestemmer agendaen for coachingen og vi tilpasser metodikken tilsvarende. 

Bestill her: dasilva@kompasskarriere.no
 

Med vår coaching styrker du din selvoppfatning om hvem du er som leder. Du aktiverer ditt fulle potensiale. Du reflekterer og endrer atferden din. Du endrer måten å kommunisere både innad og utad. Du fremmer selvinnsikt og refleksjon over din egen rolle som leder. Du møter profesjonalitet som setter deg i fokus.

Du blir innovativ
Du realiserer dine mål i praksis
Du forbedrer din retorikk/kommunikasjonsevne
Du styrker din motivasjon for å skape endringer

 

 

 

Coaching online.

Vi tilbyr også coaching over Skype eller Face-Time, ring oss eller send en mail for å avtale et nettmøte.

Alt foregår online:

  • Første samtale
  • Coaching

Send mail til: dasilva@kompasskarriere.no eller ring 41433456

 

 

 

Kompass Karriere tar coachingsbehovene dine på alvor. Vi har mange år med erfaringer innen rådgivning og veiledning.

Coaching tilbyr spesifikke strategier for skape endring. Det tilbyr verktøy og metoder for å oppnå ønskede resultater ved å endre tenkning og atferd hos enkeltpersoner, grupper og organisasjoner.

Motiverende intervju-metodikk utforsker motivasjonen din. Sammen utforsker vi din indre motivasjon for å skape endring mot et bestemt mål.

Narrativ tilnærming fokuserer på fortellingen av din egen historie. Du forteller hva som virkelig betyr noe for deg i livet. Vi tar utgangspunktet i historier om din egen identitet som du tar med deg til coaching. Vi skaper mening i livet ved å organisere egne opplevelser i metaforer og fortellinger.

MAP personlighetstest er en test som er skreddersydd for de nordiske landenes språk og kultur, og er derfor i stand til å gi detaljerte beskrivelser av personlighet og vurdere kandidaters egnethet for bestemte oppgaver og stillinger med dokumentert nøyaktighet. Sammenlignet med andre tester er skalaene i MAP delvis etterfylt med nytt psykologisk innhold for å øke den prediktive kraften. 

Bestill første samtale her dasilva@kompasskarriere.no

 

Hva det er å leve, det må jeg erfare ved meg selv.

Søren Kierkegaard