MENY

Laura da SIlva

UTDANNING:
Sosiolog med Cand.polit. fra Universitetet i Oslo med hovedfag innen Arbeid og Velferdssosiologi. Cand. mag fra Universitetet i Oslo med sosiologi, psykologi og pedagogikk. Executive Master of Management på Handelshøyskolen BI med delkurs i Samspill og ledelse, Ledelse Makt og mening og Prosjektledelse.

ERFARING:
Leder i diverse skoler i Oslo. Rådgiver og teamkoordinator i Arbeid og velferdsetaten (NAV). Konsulentvirksomhet, involvert i flere nyskapingsprosjekter internasjonalt med kurs og seminarer knyttet til spesielle tema i Italia, Hellas og Tyrkia. Prosjektleder i privat selskap. Lærer på videregående skole i Oslo.

ANNET:
Flyktningeguiden/gruppeleder i Oslo Røde Kors. Solidaritetsarbeid med fattige barn i Portugal. Sertifisert, Jungs typologi Index, Optimas As. Karriererådgiving for privat og offentlig virksomhet, NTNU. Sertifisert fra NTNU, Profråd- verktøy, Assessio Norge (MAP, Matrigma og MBTI), Motiverende Intervju (MI), OsloMet.

 

For mer informasjon og tilbud ta gjerne kontakt! 

Send mail til: dasilva@kompasskarriere.no

Kontakt meg

Tilbakemeldinger


Kvinne fra Oslo. 31 år. Lektor i realfag. 
«Jeg oppsøkte Kompass Karriere da jeg ønsket å finne en annen jobb enn lærer. Gjennom samtaler med Laura da Silva fikk jeg bedre innsikt i hvilke kvaliteter ved med selv og min utdanning som kan være nyttig innenfor andre yrker. Hun har utfordret og motivert meg, og hun har hjulpet meg til å se mange nye muligheter. Jeg starter nå må stor selvtillit i ny jobb. Jeg anbefaler Laura da Silva på det varmeste!»

Mann fra Oslo. 39 år. Lærer på videregående skole.
«Jeg opplevde karriereveiledning med Laura da Silva som utelukkende positivt. Hun er dyktig, kunnskapsrik og morsom. Gjennom samtalene våre ble jeg mer bevisst på hvilke verdier som er viktige for meg i arbeidslivet og hvordan jeg selv kan skape mening i egen arbeidshverdag. Samtidig har jeg fått en større bevissthet rundt min egen kompetanse og hvordan den kan brukes i andre yrker. Jeg anbefaler Laura da Silva på det varmeste.»


Kvinne fra Oslo. 35 år. Kommunikasjon og marketing.
«Jeg opplevde Laura fra Kompass Karriere som dedikert, oppriktig og imøtekommende. Laura har selv lang erfaring og tyngde fra arbeidslivet, noe som var tillitvekkende. Hun tok seg tid til meg, og etter tester og samtaler fikk hun meg til å innse hva jeg burde fokusere videre på og yrker jeg kunne passe i. Dette ga meg en aha-opplevelse. Det eneste som var dumt var at jeg ikke gjorde dette før. Jeg kan på det varmeste anbefale Laura.»


Mann fra Oslo. 41 år. Leder. Offentligetat.
«Veiledningen ga meg en nyttig bekreftelse på at de jobbene jeg søker, passer med mine egenskaper, interesser og verdier. Jeg fikk også verdifull hjelp til å oppdatere min CV.»


Mann fra Oslo. 58 år. Daglig leder.
«Jeg er for øyeblikket i en fase der jeg vurderer andre alternativer for rolle og arbeidsoppgaver. Laura er en utmerket pådriver som både setter mål, og samtidig får meg til å reflektere over fordeler og ulemper ved forskjellige arbeidsforhold og modeller. Laura er en klok og god rådgiver.»


Kvinne fra Oslo. 17 år. Videregående – 3 klasse.
«Jeg hadde en utrolig øyeåpnende, nyttig og ikke minst god opplevelse hos Laura. Ikke bare skaper hun et trygt og komfortabelt miljø, men hun er gjennomført og innsiktsfull. Hun hjelper deg å skape en helhet av, en oversikt over, interessene, evnene og egenskapene dine. Dette er noe absolutt alle kan dra fordel av, uavhengig om du allerede har utformet en detaljert 10 års plan eller er fullstendig usikker på hva i all verden du skal gjøre i framtiden.»


Mann fra Oslo. 25 år. Master i Filosofi. Restaurantbransjen.
«Veiledning ga meg en bedre og ny innsikt i interesser og verdier om yrker og utdanning jeg ikke visste jeg hadde. I veiledning fikk jeg tenke selv og reflektere over ulike interesser som viste seg å være svært relevant for framtidige studier.»


Kvinne fra Oslo. 54 år. Seksjonsleder i et sykehus i Oslo.
«Jeg har hatt stor nytte av karriereveiledning med Laura da Silva. Etter mange år som leder i samme bedrift ønsket jeg kartlegging og veiledning for å bli bevisst egen kompetanse og muligheter. Veiledningen har vært en hjelp til å løfte blikket, sortere utfordringer, bli bevisst egne styrker og tydeliggjøre hva jeg vil. Prosessen har vært oppklarende, og har gitt meg økt bevissthet på egne ressurser og muligheter. Laura da Silva er klok, resultatorientert, evner å skape tillit og utfordrer på en god måte. Hun veileder med stødighet og trygghet, og jeg kan på det varmeste anbefale henne som veileder.»


Mann fra Oslo. 22 år. Videregående skole. Jobber i barnehagen.
«Gjennom Kompass Karriere følte jeg at jeg fikk et sikkert svar på hvilken karriere og utdanning jeg ville ta. Det ga meg i tillegg en god oversikt over yrkene jeg foreslo og alt som omhandler dette, alt fra stilling, arbeidsoppgaver, karriere muligheter og lønn.»